ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

 

Öğrenci, öğretmen, yönetici, veli ve eğitim paydaşlarının büyük emek sarf edecekleri ve fedakârlıklarıyla donatacakları bir eğitim-öğretim yılını daha karşılamanın sevincini hep birlikte gönülden yaşıyoruz. 09 Eylül 2019 tarihi itibariyle2019-2020 eğitim öğretim yılına sevinç ve coşkuyla başlamış olacağız.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Kıymetli Meslektaşlarım; 

Sizler öğrencilerimizin hayat kapılarını açan anahtarlarsınız. Yavrularımıza siz rehberlik edecek, düşledikleri dünyaları inşa etmeleri için sizler onlara yardımcı olacaksınız. Sadece çocuklarımız değil, hepimiz sizlere emanetiz. Öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel ve manevi yönden gelişimlerini sağlamak adına elinizden geleni yapacağına inancımız sonsuzdur.

Değerli velilerimiz;

İçiniz rahat olsun, gönlünüzü ferah tutun. Çünkü çocuklarınız artık bizlere emanet. Onları; değerleriyle değerlenen, özgüvenleri gelişmiş, aklını kullanan, soran ve sorgulayan, düşündüğünü rahatça ifade edebilen, milli ve manevi değerleri özümsemiş, ülkesini ve insanları seven bireyler olarak yetiştirmek için çaba göstereceğiz. Eğitim de başarı; Okul, Aile ve Çevre üçgeninde şekillendiği için, sizlerden kendinizin ve ülkemizin geleceğinin garantisi gençlerimizin eğitim öğretim yuvalarındaki yolculuklarında desteklerinizi bekliyoruz.

             Geleceğimizi teminatı Sevgili Öğrenciler,

             Siz ülkemizi daha güçlü yarınlara taşıyacaksınız. Bu yüzden hem kendinize, hem ailenize ve hem de milletimize karşı sorumluluklarınızı aşkla yerine getirmeniz sizden tek beklentimiz. Biz her daim sizin yanınızdayız. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

 

 

 

İstiklal Mah. Metin Şanal Bulvarı Hükümet Konağı Kat3 Şereflikoçhisar / ANKARA - 0312 687 17 84

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.