ANKARA ŞEREFLİKOÇHİSAR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Genel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Genel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

   2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı ikinci döneminin huzur ve güven içerisinde sürdürülebilmesi, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın ve gençlerimizin okul çevrelerinde maruz kalabilecekleri her türlü olumsuzlukların engellenmesi ve trafik güvenliğinin artırılması önemlidir.

    Emniyet ve asayişin temini ve muhafazası, trafik güvenliğine ilişkin alınan tedbirlerin gözden geçirilmesi, alınacak tedbirlerin planlanması ve yapılacak denetimlerle söz konusu tedbirlere uyulmasını sağlamak gerekmektedir. Bu tedbirler kapsamında; okul güvenliği, okul servis taşımacılığı, okul çevrelerinde alınması gereken trafik tedbirleri, okul ve okul çevresi güvenliği, Koronavirüs salgını ile ilgili gerekli önlemlerin alınması konusunda toplantı yapılmıştır. Toplantıya ilçemiz Kaymakamı, ilçemiz Belediye Başkanı, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları katılmıştır. Toplantıda okullarımızın çevresel şartları ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak alınması gereken tedbirler konusunda istişare edilmiştir.

10-02-202210-02-2022

İstiklal Mah. Metin Şanal Bulvarı Hükümet Konağı Kat3 Şereflikoçhisar / ANKARA - 0312 687 17 84

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.